fbpx

Bli av med o förebygg ”Blemishes”, Finnar, Ojämnheter o Akneärr i Ansiktet

CLEAR SKIN Expert- Problemlösaren

 

ASD Clear Skin, kombinerar effektiva ingredienser med den senaste forskningen kring problemhud. Produkterna är utvecklade för att effektivt motverka finnar, få bort ojämnheter, akneärr, ojämn pigmentering och obalans.

 

cicamed ASD clear skin expert finnar ojämnheter o akneärr

 

 

Cicamed ASD Clear Skin, kombinerar effektiva ingredienser med den senaste forskningen kring problemhud. Produkterna är utvecklade för att effektivt motverka finnar, få bort ojämnheter, akneärr, ojämn pigmentering och obalans. Helt enkelt verkar ASD för en len, mjuk och jämn hud utan obalans eller irritationer.

 

Det är inget konstigt att behöva produkter för att få en ren, jämn och balanserad hud utan blemmor eller pigmentfläckar. Det finns många skäl till att man kan få problem med huden. Till exempel under tonåren så kan tillväxt leda till obalans och finnar. Även senare i livet kan huden få problem och ojämnheter av olika anledningar.

ASD Clear skin är en komplett ansiktsserie för hud som lätt får små problem.

Cicamed ASD Serien består av ASD Active Moisturizer, ASD Active Cleanser samt ASD 3-1 Active Spot Treatment. ASD produkterna har utvecklats i samarbete med dermatologer, kemister och plastikkirurger för att se till att produkterna är säkra, effektiva och lätta att använda. Serien är utvecklad och tillverkad i Sverige. Dessutom med en hög andel naturligt baserade ingredienser.

ASD-3-1 Active Spot treatment:

En unik punktbehandlande och högeffektiv produkt med trippelverkande formula. Den reducerar effektivt finnar samtidigt som efterföljande ärr och missfärgningar reduceras och motverkas. Innehåller maximal koncentration av salisylsyra (2%)+ Hög koncentration av Niacinamide (Vitamin B3), Panthenol, Zink och Glycolic acid.

enter image description here

ASD Active Moisturizer

ASD active moisturizer är en återfuktande och balanserade dag o natt kräm, speciellt framtagen för hud som lätt får ojämnheter, obalans eller områden med ojämn hudton/pigmentering. Formulan är silkeslen och noga utvecklad för att förebygga uppkomsten av orenheter, reglera talgproduktion, dämpa rodnad samt motverka och reducera pigmentering. Salicylsyra löser upp tilltäppta porer samtidigt som zink och vitamin A absorberar överflödigt sebum, förfinar porer och hämmar de bakterier som orsakar orenheter. Mentol ger en svalkande känsla och verkar mot bakterier. Cicamed ASD innehåller även ett stärkande och vårdande komplex av kraftfulla antioxidanter och vitaminer,bl.a. Niacinamide, och Beta-glucan, för att stärka huden ge jämn hudton och reducera märken som uppkommit av tidigare problem på huden.

 

ASD Clear skin experten sedan 2007

 

 

ASD Active Cleanser:

Cicamed Active Cleansing Gel är en mild men djuprengörande ansiktsrengöring framtagen för fet och blandad hy som lätt får orenheter o finnar.  Cleanser produkten innehåller ingredienser som är noga utvalda för att effektivt ta bort orenheter, förebygga uppkomsten av finnar och balansera talgproduktionen utan att verka uttorkande för huden. ASD Active Cleansing Gel innehåller glykolsyra som exfolierar det översta hudlagret och salicylsyra som löser upp tilltäppta porer. Gelen innehåller även aloe vera, trollhassel och pro-vitamin B5 som återfuktar och lugnar huden, motverkar irritation, samt mentol som ger en svalkande känsla. ASD innehåller också Cedarwood oil och Cedar oil för att motverka tillväxt av skadliga bakterier.