fbpx

Cicamed ger tillbaka till Dig, Natur och Samhälle

Vad Står Vi för: 

Med Cicamed ska man kunna lita på att få effekt,  säkerhet, men också hög moral och äkthet i agerande för Naturen och Människan.

 

  Vi drivs av en vilja av ärlighet och att ge tillgång till effektiva hudvårdsprodukter som verkligen gör skillnad för användarna.

    Detta med bas i, vårt ursprung från Proforma Clinic, Sveriges största klinik inriktad på Ögon och. Plastikkirugi, och deras vilja att ge perfekta estetiska och synförbättrande resultat i världsklass. Vi vill ge tillbaka, hög säkerhet vid användning av våra produkter till våra kunder. Detta för att inte riskera att de får nya problem vid användning av våra produkter. Vi säkerställer ovan genom att använda noggrant utvalda och säkra ingredienser samt genom veriferande säkerhetstester och funktionstester för våra produkter. Vi anpassar våra produkter för att passa för Nordiskt klimat och för Nordiska användare. Detta ställer extra höga krav på säkerhet, effekt och formulering.

 

Våra kunder ska kunna lita på att Cicamed, sätter naturen och miljön mkt högt både i våra produkter och kring företagets aktiviteter som helhet.

Naturen är mycket viktig för oss och vi vill ge en ökad miljö och natur-hänsyn tillbaka. Detta genom att basera våra produkter på Naturligt innehåll och i så hög grad som möjligt, organiskt ursprung. Cicamed använder sig av miljöanpassade transporter av våra produkter i Sverige. Produktion helt i Sverige gör att vi undviker långa transporter från fabrik till konsument.

 

Vi samarbetar med Bower för att erbjuda ett sätt att driva på återvinning av våra produkter.

Helt enkelt, vill vi göra det roligare och att det känns mer meningsfullt att återvinna våra produkter för dig som användare och konsument. Via Bowers appen på getbower.com kan man registrera återvinning av Cicamed produkter på vanliga återvinningsstationen. Man får veta hur mycket detta bidrar till miljön samt får ”credits” som kan  användas i Bowers system för att få rabatt eller för att kunna sänka pengar mm.

Mer återvinning behövs för att lite grönare och finare samhälle och miljö

panta mera cicamed återvinn

Vi hjälper bland annat genom att jobba för att bröstcancer patienter ska få lite bättre vård och hjälp.

Därför samarbetar vi med och sponsrar bröstcancerförbundet Sverige och Amazona bröstcancerförening i Stockholm


Cicamed brinner mycket för detta samarbete och att hjälpa bröstcancer patienter till lite bättre vård och hjälp. Detta samarbete har delvis sitt ursprung ur Proforma Clinic och dess omfattande bröstkirurgi.  samt ur Cicamed Scar som utvecklades tillsammans med Proforma Clinic, för att optimera och minska ärr efter bröstoperationer.

Vi Stöttar Look Good Feel Better organisationen

med bidrag och produkter,

look good feel better

Detta för att ge kvinnor med cancer lite möjlighet att kunna känna sig lite starkare och finare varje dag trots en tuff och slitande kamp mot Cancer. Look Good Feel Better är ett humanitärt program, som startades i USA 1989 och som nu finns i ett 20-tal länder runt om i världen.  I Sverige startade programmet våren 2003. Look Good Feel Better erbjuder kvinnor, som behandlas för bröstcancer kostnadsfria kurser om hudvård och makeup.