Hud o Hårvård för badrumsskåpet inför höst o vinter

 

Hud och Hårvård för badrumskåpet inför höst och vinter.

 

Vackra Hösten är här, med sina härliga färger, sin lyster. Men Hösten är också krävande mot hud och hår, med vind, kyla utomhus och torr varm luft inomhus, som lätt gör huden i ansikte och på scalpen, torr o lätt irriterad. Även håret slits och behöver vårdas. På Cicamed har vi produkter för effektiv hud- och scalp vård samt hårvård utan att kompromissa med säkerhet och mildhet.

 

PÅ CICAMED har vi tagit fram produkter tillsammans med dermatologer, kemister och plastikkirurger

Allt för att skapa verklig synlig effekt på hud och hår på ett säkert sätt samtidigt som man är mån om och snäll mot miljö och natur. Produkterna är perfekta att använda under höst och vinter, för att återställa och bygga upp en naturlig lyster och välmående hud men också välmående hår. Detta behövs verkligen under den mörka, kalla, och blåsiga sen-Höst och vinterperiod som kommer. En period där man också stannar mycket inomhus i torr AC-kontrollerad miljö, vilket ytterligare lätt stressar hud och hår.

 

För välmående hud i Ansiktet behövs återfuktning, skydd och och vitaminer.

För att säkerställa att man tar bästa hand om sin hus under sen-Höst och vinter gäller det att återfukta huden rikligt. Gärna med en rikt återfuktande och skyddande ansiktskräm på morgonen. Därefter kan med efter behov använda en Ansiktsmist eller spray under dagen för att fylla på med fukt om huden i ansiktet börjar känns stram och torr igen. Ett Serum är att rekommendera under den mörkare hösten för att verkligen bygga upp spänst, styrka och lyster i huden, tex ett serum rikt på vitaminer som tex Vitamin C.

Hår och Scalp behöver också tas om hand och vårdas. Den senaste trenden är effektiv Anti-Age för hår och scalp. Detta är produkter som tar hand om både huden på scalpen och även håret i sig för att motverka och förebygga små problem. Dessa produkter verkar för att återfukta, lugna och stärka huden på scalpen. De tar även hand om stimulerar tex hårsäckar för att motverka håravfall och stimulera till ökad hårväxt. Dessutom verkar de för att stärka och återfukta själva hårstråna så att dessa hålls i bättre skick.

Ärr och Finnar i Ansiktet kan lätt uppstå under den tuffa hösten och vintern. Ibland behöver man mer effekt på huden i ansiktet, tex kan det vara för att motverka finnar samt då man vill minimera ärr och ojämnpigmentering eller andra ojämnheter i ansiktet. Då kan det vara bra att använda punkt behandling av Ärr, finnar o pigmentering med Ärr produkter eller produkter för Clear skin.

 

Vi på Cicamed rekommenderar dessa produkter inför höst och vinter för sitt badrumsskåp.

Ansiktsserum:

 

här rekommenderar vi Serum C, ett ansiktsserum rikt på vitaminer, antioxidanter och effektiva fuktgivare. Det innehåller, som namnet förtäljer, en stor dos av naturlig vitamin C, från acerola-citrusfrukter, och bidrar till en jämnare hud och hudton samt stimulerar kollagenproduktion. Serum C är även rikt på hyaluronsyra, och vitamin B5, vilka bidrar till en len, jämn och mjuk hud.

cicamed serum vitamin c serum natural

Återfuktning o skydd för ansikte:

 

 Här rekommenderar vi Cicamed 24 H Antioxidant. En Naturlig och ekologiskt baserad ansiktskräm som ger rik återfuktning och skydd, anpassat för den kalla och torra årstiden. Med mer än 50% återfuktande ingredienser, som till exempel ekologisk jojobaolja, betaine och aloe vera. Rik på skyddande antioxidanter från grönt te, tar produkten väl hand om din hud i kallt, torrt och blåsigt väder.

Extra återfuktning Moisturizer Aftersun

Hår och Scalp omvårdnad:

Här rekommenderar vi Cicamed Scalp Treatment en spray med den patenterade o kliniskt testade effektiva ProCapil i hög koncentration. Procapil stimulerar hårets tillväxt vid regelbunden användning och verkar också förebyggande mot håravfall. Scalp treatment är mycket rik på återfuktade och stärkande effektiva ingredienser som Pantenol (pro-vitamin B5), Niacinamide (Vitamin B5) och AloeVera. Allt för att skapa en välmående och stärkt scalp med minskade torrhetsbesvär samt motverka en irriterad scalp. Håret stärks också direkt av Panthenol och AloeVera vilket aktivt motverkar att hårstrån går av för lätt.

Ärrbehandling:

För att få mindre synliga ärr och ojämnheter i Ansikte rekommenderar vi den nya extraskyddande Cicablock Scar. En Extra Svett och vattenresistent formula, så att den verkligen sitter kvar i regn, under sportande eller bad. Tar hand om förbättrar nya ärr samt även äldre ärr, upptill 2 år gamla ärr. Silikongel som mjukar upp, slätar ut och reducerar ärr. En unik blandning av silikoner och vitamin E skapar en skyddande hinna s.k. ”second skin” över ärret som underlättar och förstärker och snabbar på den kroppsegna reparationsprocessen av ärret. Cicablock innehåller även silica och verkar för att jämna ut samt reducera färg på missfärgade ärr, för att minska deras synlighet. Titandioxid förstärker den skyddande barriären och ökar resistens mot vatten och svett, samt ökar motståndkraft mot fysisk nötning som lätt sker under en aktiv sommar.

cicablock scar ärrbehandling spf15

 

Panta mera med Cicamed o Bower:

Glöm inte att du nu kan panta Cicameds produkter genom att använda en app från Bower. Läs mer på Getbower.com eller läs mer på Cicamed.se

panta mera cicamed återvinn