fbpx

Love Your Hair – Inspiration kring Effektiv Anti-Age för Hår och Scalp

Cicamed hlt hairloss scalp treatment love hair

LOVE YOUR HAIR – CICAMED HLT

Cicamed HLT Hair o Scalp Care, kombinerar de mest effektiva ingredienser från naturen med senaste forskning kring scalp och hårvård. Vårt fokus är Anti-Age produkter för som verkligen gör skillnad och bevarar hår och scalp välmående.

 

Effektiv Hår och Scalp Behandling:

Vi kombinerar de mest effektiva ingredienser från naturen med senaste forskning kring effektiv Scalp och Hårvård. Vårt fokus är Anti-Age produkter som kan förbättra scalp och hår synligt vid regelbunden användning.

För det är verkligen ok, att vara rädd om sitt Hår och sin Scalp.

 

Anti-Age produkter

d v s verkligt effektiva produkter som ger synlig förbättring samt verkar för att motverka för tidigt åldrande, har funnits länge för huden i Ansiktet. Men inte för det vackra, känsliga håret och scalpen, som flertalet människor faktiskt värdesätter mycket och vill hålla i gott skick så länge som det bara är möjligt.

Cicamed har därför tagit fram en sådan anti-age serie för Hår och Scalp, kallad Cicamed HLT. Cicamed samarbetar med dermatologer, frisörer, kemister och plastikkirurger för att se till att produkterna är säkra, effektiva och lätta att använda. Cicamed utvecklar och tillverkar våra produkter i Sverige.

HLT scalp treatment boosta hårtillväxt och motverka håravfall

Cicamed HLT Scalp Treatment 

Hår och Scalp Serum för ökad Hårtillväxt och förebyggande mot Håravfall

Vinterns torra luft och kyla, gör lätt håret och scalpen fattig på fukt, vitaminer och naturlig lyster. Vi rekommenderar att man återställer Hår och Scalp med Intensivt verkande Cicamed Scalp Treatment. En Anti-Age behandling för hår och scalp med Naturligt baserade ingredienser som är fyllt med aktiva peptider och vitaminer.

Sprayen innehåller bl.a. den patenterade o kliniskt testade effektiva ProCapil i hög koncentration, d v s +3% koncentration. Procapil angriper huvudorsaken till håravfall, d v s att hårsäckar tappar i funktion och går in i vilande status. Procapil stimulerar hårets tillväxt vid regelbunden användning och verkar också förebyggande mot håravfall.

Scalp treatment är mycket rik på återfuktade och stärkande effektiva ingredienser som Pantenol (pro-vitamin B5), Niacinamide (Vitamin B5) och AloeVera. Allt för att skapa en välmående och stärkt scalp med minskade torrhetsbesvär samt motverka en irriterad scalp. Håret stärks också direkt av Panthenol och AloeVera vilket aktivt motverkar att hårstrån går av för lätt, vilket är ytterligare en förklaring till håravfall.

Cicamed HLT Anti-Age Schampoo

Mild rengöring med 3% ProCapil som också verkar förebyggande mot håravfall.

Regelbunden rengöring är viktigt för välmående hår och scalp bl.a för att få bort orenheter som annars bl.a kan verka irriterande på scalp. Cicamed Hair-loss treatment Schampoo 3% rengör hår och scalp mycket milt, men innehåller också 3% Procapil, som aktivt motverkar och förebygger håravfall

HLT Schampoo är dessutom rikt på återfuktade och stärkande med effektiva ingredienser som Pantenol (pro-vitamin B5), Niacinamide (Vitamin B5) och AloeVera. Allt för att skapa en välmående och stärkt scalp med minskade torrhetsbesvär men också stärkt och återfuktat hår, för att motverka att hårstrån bryts av för lätt.

 

enter image description here

 

Cicamed HLT Conditioner

Stärker Hår o Scalp samt återställer Naturlig Lyster och Glans för håret.

Cicamed HLT Conditioner är ett vårdande Anti-Age balsam som är optimerat för att komplettera Cicamed HLT Schampo. Det återställer, stärker och skyddar Hår o Scalp.

Det verkar förebyggande mot håravfall genom att stärka hår och scalp och hålla dessa välmående. Balsamet är verkar dessutom för att förstärka effekt och efterkänsla efter användning av HLT Schampoo.

Cicamed Balsam återställer fukt, lyster och volym till alla hårtyper, även torrt och skadat hår. Produkten innehåller effektiva ingredienser som mandelolja, Vitamin B5 (Panthenol), Niacinamide (vitamin B3), Aloe Vera, Betaglucan. Veteprotein, Vitamin A (Retinyl Palmitat).

 

[vc_separator type=’normal’ position=’center’ color=’#fff’ thickness=’2′ up=” down=”

enter image description here