Hudvårdsritual

Vi föreslår följande rutin för din huds dagliga behov. Rutinen följer den välkända koreanska 10-stegsrutinen. Den är precis lagom justerad för att skapa din alldeles egna ritual för morgon och kväll.

1. Rengöring med Cleanser Antioxidant

Det är viktigt att starta varje hudvårdsritual med att rengöra ditt ansikte från makeup, orenheter, föroreningar och bakterier innan en ansiktsmask används. På det sättet öppnar du upp huden så den kan ta emot alla fördelar med din hudvårdsbehandling. Blanda ihop en pumpning Cicamed Cleanser Antioxidant med några droppar vatten för att arbeta upp ett litet skum i handen. Massera sen in ditt ansikte med cirkulära uppåtgående rörelser. Sköljs därefter noga med vatten.

Som alternativ kan du göra en oljeinfunderad rengöring där du tillsätter Cicamed Intense repair facial oil istället för vatten. Blanda ihop 1 pumpning Cleanser antioxidant med 5 droppar av Intense Repair Facial Oil. Massera in lösningen med uppåtgående cirkelrörelser över ett torrt ansikte för att lösa upp och ta bort makeup och orenheter. Skölj sen ansiktet noga med vatten.

2. Exfoliering och återfuktning

En noggrann exfoliering med Cicamed Serum AHA är viktigt åtminstone 1-2 gånger per vecka för att på djupet få bort orenheter och döda hudceller. Allt detta hjälper till att förnya din hud och hålla ditt ansikte ungt, fräscht och få en magisk lyster.

3. Närande och vårdande serum

Ett närande och vårdande serum är viktigt för att säkerställa att ditt ansikte inte torkar ut under dagen. Serum C riktar in sig på de problem som du är mest bekymrad över. Oavsett om det gäller din huds elasticitet, spänst eller välmående. Serum C är rik på vitamin C och B5, vilket stimulerar din kollagenproduktion och ger en jämnare hudton samt återställer dess naturlig naturliga lyster. Behövs ett mer djupverkade serum använder du vår Intense Repair Facial Oil till att ytterligare återställa och stärka hudbarriären för att motverka torr hud. Notera att oljan är väldigt dryg och du behöver endast 3-5 droppar för att applicera vid varje tillfälle.

4. Fuktgivande toner

Använd en fuktgivande Toner på din hud om den är normal eller torr. Detta är viktigt för att din hud ska återgå till sin normala PH balans. Cicamed Face Mist Sensitive gör att din hud återfuktas, mår bra och du får ett bra underlag för resten av din behandling.

5. Återfuktande hudkräm

Återfuktning kommer att resultera i ett ”yngre” ansikte med en fantastisk lyster. Våra hudkrämer innehåller de viktiga ingredienser som lugnar ner din hud, återfuktar huden och ger huden ett långsiktigt föryngrande utseende. Då vi alla har lite olika behov beroende på hudtyp och klimatet där vi befinner oss, har vi tagit fram ett par olika alternativ för att säkerställa att vi kan erbjuda något som passar just dig. Cicamed Day Antioxidant är utvecklad för dig med för normal till kombinerad hy, har du lite mer känslig hud rekommenderar vi 24h Cream balance och för dig med torr hud har vi speciellt tagit fram 24h antioxidant. Arbeta in krämen med små cirkulära rörelser.

På kvällen använder du istället Cicamed Night Antioxidant. Den är speciellt anpassad för natten och kommer att resultera i ett ”yngre” ansikte med en fantastisk lyster. Den verkar på djupet och återställer din hud och ger den ett behagligt klimat att vila upp sig i, medan du sover din skönhetssömn. Vår vårdande nattkräm innehåller de viktiga ingredienser som lugnar ner din hud, återfuktar huden och ger huden ett långsiktigt föryngrande utseende. Arbeta in behandlingen med små cirkulära rörelser.

De första tecknen på ett åldrande syns oftast på den tunna och fina huden runt ögonen. Cicamed Eye Antioxidant hjälper till att reducera fina linjer, rynkor, svullnader, mörka partier och påsar under ögonen. Massera in försiktigt runt ögonen.

Det är viktigt att låta huden vila i åtminstone 5 minuter mellan varje behandling så att alla vitaminer, näringsämnen och aktiva ingredienser får möjlighet att absorberas och verka. På det sättet får din hud ett skydd och ett välmående som kommer att gynna dig varje dag, året runt under resten av ditt liv.

Produkter för denna ritual

Serum C
Serum C
Serum C
Serum C
Serum C
Serum C
Serum C
Serum C

Serum C

299 kr
Eye Antioxidant
Eye Antioxidant
Eye Antioxidant
Eye Antioxidant
Eye Antioxidant
Eye Antioxidant

Eye Antioxidant

249 kr
24h Cream Balance
24h Cream Balance
24h Cream Balance
24h Cream Balance
24h Cream Balance
24h Cream Balance
24h Cream Balance
24h Cream Balance

24h Cream Balance

349 kr
Face Mist Sensitive
Face Mist Sensitive
Face Mist Sensitive
Face Mist Sensitive
Face Mist Sensitive
Face Mist Sensitive

Face Mist Sensitive

224 kr