Cicaclean 70% Antibakteriell Alcospray Rena Mjuka händer snabbt och enkelt

Category
Medical Science
About This Project
50 ML / 59 SEK

Rena o Lena Händer,

Snabbt o Enkelt.

70% Alcospray som står framför en handväska på ett bord

Snabb, enkel, elegant och smidig 70% Alcospray


Cicaclean är en effektiv och lyxig antibakteriell Alcospray som snabbt och enkelt ger rena, mjuka och mkt lena händer. Rikt innehåll av återfuktande Aloe Vera och Glycerin håller också händerna återfuktade och förebygger problem med torrhet i samband med upprepad tvätt och rengöring av händer . Cicaclean har givetvis 100% Veganskt innehåll och är helt Svensktillverkad och även utvecklad i Sverige. Cicaclean är formulerad med 70% Alcohol, Vitamin E och fuktgivande o mjukgörande ekologisk Aloe Vera.

Den unika aerosolspray appliceringen, gör det möjligt att enkelt komma åt hela handen, även under naglar. Cicaclean är en lätt och snabbtorkande formulering vilket gör den smidig att använda för rengöring även av ytor, t ex handtag på dörrar, kranar i badrum, bestick på restauranger eller tex ratten i bilen. Allt för att skapa din antibakteriella rengöringslösning On-the GO. Snabbt, effektivt, bekvämt och enkelt.

Aerosolförpackningar är dessutom luftfria och bevarar den höga koncentrationen alkohol och ger dessutom 3 års oförändrad produkt under dess hållbarhet. Dessutom är förpackningen läckagesäker vilket förhindrar att produkten kan rinna ut i t ex handväska eller ficka på byxor om man förvarar produkten där.

Cicamed Cicaclean är liten och mycket smidig att förvara t.ex. i handväskan. Produkten är samtidigt dryg och räcker för cirka 50 doseringar.

Produkten är Registrerad Biocid hos Kemikalieinspektionen och effektiv att få bort 99,99 % av skadliga bakterier efter användning.

Studier visar att 70% Alcohol även är effektivt mot Coronavirus.

Innehåll produkt:

  • 70 % Alcohol
  • Ekologisk Aloe vera
  • Glycerin o Vitamin E

Aktiva bakteriedödande ingredienser:

  •       Ethanol 680g/kg
  •       Propan-2-ol 77 g/kg