fbpx

Scar Ärrbehandling Reducerar Synlighet av Ärr effektivt

About This Project

15 gram / 329 SEK

Cicamed Scar Ärrbehandling, Förbättrar och Reducerar Synliga Ärr


Cicamed Scar är en bevisat effektiv och diskret ärrbehandling, som mjukar upp, slätar ut och reducerar synlighet av gamla och nya ärr, Detta kan vara ärr från bland annat skador, kirurgi, brännskador, vattkoppor, blindtarmsärr, kejsarsnitt, och akne. Ärrbehandlings produkten är silikonbaserad och bildar en optimal skyddande, transparent hinna på huden. Silikonhinnan består av en unik blandning av olika typer och storlek av silikonmolekyler och skapar en flexibel, elastisk och skyddande barrär och hinna på ärret. Dena skyddande silikonhinnan skyddar, mjukgör och återfuktar effektivt ärret, samt tillåter huden o ärret att andas.

Den flexibla silikonhinnan (sk Second skin) som bildas på huden bidrar till en gynnsam miljö som tillåter effektivare och reparation och återställning av ärret till att mer och mer likna omgivande hud. I denna skyddade miljö kommer hudens barriär att gradvis återställas vilket ger mer normal hudelasticitet, spänst och fuktbalans att byggas upp igen. Resultatet efter 1-3 månaders regelbunden användning blir ett finare, mer diskret som har blivit mer reducerad i synlighet och mer lik omgivande oskadad hud.

Säker beprövad och effektiv ärrbehandling:

Silikon har använts av läkare för ärrbehandling sedan 1982, och dess goda resultat och säkerhet finns väl dokumenterade i många studier. Bäst resultat med Cicamed Scar uppnås på aktiva ärr som befinner sig i en pågående reparations och återställningsprocess. Silikonerna i ärrbehandlingsprodukten, är mycket säkra och icke irriterande på hud och ärr, samt i mycket hög kvalitet och renhet. Cicamed Scar använder endast silikoner av högsta medicinska kvalitet och Cicamed Scar är testat att vara icke-irriterande eller hypo-allergen på ärr och hud.

Cicamed Scar innehåller också hög koncentration av Vitamin E för att förstärka den reparerande effekten på ärret. Dessutom ingår i produkten, Silica av högsta kvalitet för att verka exfolierande och utjämnande på Ärrvävnaden. Sammantaget kommer ärret att efter 1-3 månaders, regelbunden användning att bli mjukare, mer elastiskt, lägre och mer likt omgivande normal hud, vilket också innebär att färgen på ärrvävnaden kommer att reduceras.

 

Utvecklad av Plastikkirurger och Dermatologer i Sverige:

Cicamed Scar utvecklades och optimerades för effektiv ärrbehandling under början av 2000 talet tillsammans med plastikkirurger och dermatologer på Proforma Clinic i Stockholm. Produkten har där, också visats fungera effektivt, säkert och ge fina och reducerade ärr efter plastikkirurgi-operationer gjorda på Proforma Clinic sedan 2006. Produkten har fått mycket bra kritik från nöjda kunder och räknas som en av de absolut bästsäljarna inom ärrbehandling i Sverige.  Cicamed Scar är utvecklad för användning på alla typer av ärr på hela kroppen, men framförallt optimerad för användning i ansiktet. Produkten är oparfymerad och hypoallergen och kan användas av alla.

Användning av Cicamed Scar:

Ärrbehandling bör startas först när ärrvävnad har bildats, d v s cirka 2 veckor efter skada eller operation mm. Ärrbehandling rekommenderas att ske, 2 ggr per dag under cirka 1-3 månader. Både nya, men också äldre ärr upptill 2 år gamla kan effektivt förbättras med Cicamed Scar. Vid användning massera varsamt in Cicamed Scar över ärret. Masserandet är en viktig del av ärrbehandlingen och bör ske i minst 30 sekunder.

  • Dimethicone (Pharma Grade)
  • Cyclopentasiloxane (Pharma Grade)
  • Tocopheryl Acetate (vitamin E)
  • Silica

Läs mer om Cicamed Scar och Ärr här

Läs mer om Extra skyddande Cicablock Scar  här

 

 

INCI

Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Tocopheryl Acetate, Silica


Category
Medical Science-Max Effekt-Säker för huden