fbpx

HLT schampoo 3% förebygger förlust av hår o boostar hårtillväxt

Category
Medical Science-Max Effekt-Säker för huden
About This Project
300 ML /

325 SEK

Cicamed HLT Anti-Age Schampo 3%,  motverka och förebygg håravfall samt boosta hårtillväxt.

Anti-Age för hår och scalp.

Cicamed HLT (Hair Loss Treatment) Schampo 3%, är ett rikt närande hår och scalp Schampo som är fyllt med aktiva peptider och vitaminer. Dessa ingredienser stimulerar skalpen så att hårets tillväxt ökar men bidrar också till att hårets täthet ökar och blir fylligare med regelbunden användning. Cicamed Schampo verkar dessutom förebyggande mot håravfall. Schampot är milt mot hår och scalp och verkar utan att irritera. För att effekten ska komma, scalp och hår, tillgodo, behövs att man låter schampot verka i cirka 5 minuter innan man sköljer av det.

ProCapil för hårtillväxt

HLT Schampo 3%, innehåller den patenterade och kliniskt testade o effektiva ingrediensen ProCapil i hög koncentration,  3% koncentration. Procapil är en välkänd och effektiv ingrediens mot håravfall och angriper huvudorsaken till håravfall vilket är att hårsäckar tappar i funktion och går in i vilande status. Procapil stimulerar och reparerar hårsäckarna för att aktivera en ökad hårtillväxt. Dessutom motverkar den att redan svaga hårsäckar tappar i funktion genom att reparera och stärka bla dess membraner. Procapil består av en mix av närande och skyddande vitaminer och antioxidanter och är naturlig och helt utan kända biverkningar.

Stärker och återfuktar hår och scalp

HLT Schampo 3%, är dessutom mycket rik på återfuktade och stärkande effektiva ingredienser som Niacinamide (Vitamin B5) och AloeVera  i rik koncentration. Allt för att skapa en välmående och stärkt scalp med minskade torrhetsbesvär samt motverka en irriterad scalp. Håret stärks och återfuktas också direkt av AloeVera vilket aktivt motverkar att hårstrån går av och skadas alltför lätt, vilket också är en del av förklaringen till en del av håravfall problematiken.

Sammantaget en Anti-age behandling som stärker hår och scalp, på allvar och håller håret i bra skick idag men också för morgondagen. Cicamed Scalp treatment är huvudsakligen baserad på naturliga och naturligt baserade ingredienser som är välkända och säkra för användning.

Rekommenderad användning är:

Applicera produkten i hår och scalp över problemområdet. Massera in och låt sitta kvar i cirka 5 minuter och skölj sedan håret- Använd schampo varannan dag under första månaden, därefter 2-3 ggr per vecka en gång per dag för bäst resultat. Optimal effekt tillsammans med Cicamed HLT Conditioner.

Viktiga Ingredienser:

  • ProcapilTM 3%
  • Niacinamide (vitamin B3)
  • Aloe Vera
  • Vitamin E