OM CICAMED

Cicamed är skapat och utvecklat av hudvårdsspecialister och en av norra Europas ledande kliniker för plastikkirurgi, i nära samarbete med biokemister och produktionsspecialister. Varje enskild Cicamed produkt är genomtänkt och har ett verkligt syfte, erbjudandet är otroligt komplett och exakt. Våra medicinska och ekologiska vetenskapsserier täcker allt relaterat till hudvård och behandling. Våra motton "Det är inte magi - bara vetenskap" och "prisvärd lyx" är grundläggande i allt vi gör.

Cicamed-produkterna erbjuder våra kunder en känsla av förtroende och kvalitet, förvärvad av ingredienserna och den bakomliggande vetenskapliga kunskapen. Och naturligtvis är alla produkterna ekologiska, testade utan lidande för människans bästa vänner och erbjuder ett synligt engagemang för alla de mest problematiska frågorna, relaterade till behandling och vård av hud och hår. Cicameds produktlinjer Medical och Organic science, inkluderar aktiva ingredienser av hög kvalitet med vetenskapligt bevisade resultat.

Cicamed är med sin solida och beprövade prestanda på de skandinaviska marknaderna, med över 2 miljoner nöjda kunder, stolta över att sticka ut jämfört med många konkurerande varumärken. Vi strävar inte efter att konkurrera om de lägsta priserna eller massvolymmarknaderna. Fokus för Cicamed är att uppnå resultat och ta itu med kundens problemområde, inte bara att dölja effekterna.

Kontakta oss

Material för nedladdning

Media